The smart Trick of Women's bracelets That No One is Discussing

Wiki Article

Ανδρικός σταυρός με αλυσίδα από ανοξείδωτο ατσάλι ιδανικός για χάραξη

Επισκεφθείτε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα στην Αθήνα ή ανακαλύψτε όλα τα σχέδια στην ιστοσελίδα μας και επενδύστε σε ένα χρυσό κόσμημα υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης ομορφιάς!

Σταυροί: Κόσμημα για μια ζωή Ο σταυρός είναι ένα κόσμημα το οποίο μπορεί να σας συντροφεύσει σε κάθε μοναδική στιγμή της ζωής σας, από τη βάφτιση, τον αρραβώνα, το γάμο. Έως τα γενέθλια ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση θελήσετε. Αποτελεί διαχρονικό κομμάτι το οποίο θα μείνει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου και δεν θα χάσει ποτέ την αξία του. Είστε νέος νονός ή νονά; Αν η απάντηση είναι ναι υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από φανταστικούς βαπτιστικούς σταυρούς για να κάνετε ένα ξεχωριστό και ανεπανάληπτο δώρο στο βαφτιστήρι σας. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του! Είστε κουμπάρος ή κουμπάρα και θέλετε να βρείτε μια ιδανική επιλογή για δώρο; Μην το σκέφτεστε άλλο!

Τα ανδρικά κοσμήματα έχουν συνήθως πιο απλό σχέδιο από τα γυναικεία, καθώς συχνά οι άνδρες επιλέγουν πιο γεωμετρικό σχεδιασμό και αυστηρές γραμμές. Τα χρυσά ανδρικά κοσμήματα περιλαμβάνουν φυσικά τις βέρες γάμου, τα βραχιόλια, αλυσιδωτά ή σκληρά, τα δαχτυλίδια που μπορεί να είναι χρυσά, λευκόχρυσα ή δίχρωμα, σκέτα ή στολισμένα με διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους, τα μανικετόκουμπα και τους ανδρικούς σταυρούς. 

Μια θρυλική αγγλική εταιρεία, με τον ιδρυτή της να λανσάρει το πρώτο χρονόμετρο.

Πολλά από αυτά είναι διάσημα για το τετράγωνο σχήμα τους.

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΠΟ ΧΑΛΚΟ ΜΕ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΕΡΛΑ ΚΑΙ ΚΟΧΥΛΙΙ

Το μέσο με το οποίο το ρολόι στέκεται στον καρπό μας λέγεται λουράκι η μπρασελέ. Κατασκευάζεται από ποικιλία υλικών όπως δέρμα, πλαστικό, ατσάλι, τιτάνιο και σχεδιαστικά δεν υπάρχει κάποιο όριο στην εμφάνιση τους. Μεγάλη Ποικιλία σε Λουράκια Ρολογιών Εμείς σας προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία σε λουράκια ρολογιών από δέρμα σε διάφορα σχέδια και Δώρα γενεθλίων στυλ από κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές και προμηθευτές. Η γκάμα των προϊόντων μας κυμαίνεται από λουράκια ρολογιών ποιότητας σε χαμηλές τιμές έως λουράκια ρολογιών με επώνυμα ρολόγια ποιότητας. Δεν είναι λίγα τα ρολόγια που δημιουργούν την επιθυμία να Σκουλαρίκια ασημένια αλλάξετε λουράκι, ανάλογα με τα κέφια σας.

Ο Λογαριασμός μου Αρχική σελίδα Κίτρινος χρυσός Κίτρινος χρυσός

Τα σκουλαρίκια μπορούν να διαχωριστούν σε κρεμαστά ή κολλητά στον λοβό. 

+ Εμφάνιση περισσότερων - Εμφάνιση λιγότερων Μέταλλο

Στις δύσκολες καταστάσεις η πίστη είναι αυτή που θα σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις και να προσπεράσεις κάθε εμπόδιο, πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σου. Όπως και στις ευχάριστες στιγμές θα νιώσεις την ανάγκη να ευχαριστήσεις το Θεό που τις έζησες. Διώξε το μάτι με ένα από τα πανέμορφα φυλαχτά αυτοκινήτου της Φθηνά κοσμήματα συλλογής μας Παναγίτσες, σταυροί και υπέροχα αυτοκινητάκια, όλα κατασκευασμένα στην Ελλάδα από ασήμι και επιχρυσωμένο ασήμι, αποτελούν το ιδανικό δώρο για κάθε οδηγό. Το ασήμωμα του αυτοκινήτου είναι επίσης μέρος της ελληνικής παράδοσης. Είναι μια υπέροχη συνήθεια, όταν κάποιος φίλος…

Το βάρος των κοσμημάτων καθότι παλιότερα οι κατασκευαστές χρησιμοποιούσαν περισσότερο χρυσό για την κατασκευή των κοσμημάτων γεγονός που καθιστά τα παλαιότερα κοσμήματα πιο πλούσια σε πολύτιμο μέταλλο

Ακρυλικό Αχάρακτο Ζαφείρι Ορυκτό Ειδικής Σκλήρυνσης ΔΕΣΙΜΟ

Report this wiki page